Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október, 2020

Húgomnak.

Szóval eljött a nagy nap, Mától tizenhat vagy. Regéket is zenghetnék, De valószínűleg csak a szemed meresztgetnéd. Nem tudom, hogy példaképnek tekintesz-e, Sem azt, hogy mondod-e, hogy szeretsz, Amikor nem állok ott közvetlenül melletted. Hogy jó testvérek vagyunk-e? Tudja a rosseb, Az évek alatt téptük egymást szépen. És szánkat nem sűrűn hagyta el a szó: Szeretlek. Mindezek ellenére remélem, Nem félsz hozzám jönni segítséget kérve, S ha könnyed hullajtod, tudod, hogy én letörlöm majd serényen. Húzhatnám még sokáig, S koptathatnám tollamat sorokig, De csak azt akarom, hogy tudd: Te vagy, kire a legbüszkébb vagyok. Úgyhogy csak azt mondom: Nagyon Boldog Születésnapot!

Mikor és miért?

Hogy mikor szerettem belé, Elég bizonytalan. Hogy miért szeretem, Pontosan magam sem tudtam. Már évek óta vonzott, Csak tagadtam. Az érzéseimet mélyen elnyomtam. Hogy ki ő nekem, Megfogalmazni nem tudtam. Barátnak hívtam, Miközben könnyeit törölve a karjaimba zártam. S testvérnek, Amikor biztonságát óvtam elszántan. Mit valóban éreztem, elzártam, A félelmeimre hallgattam. De az agyam, s a szívem összecsapott, És ekkor kezdődtek a bajok. Segítség kellett, hogy rájöjjek: A nevetését mért akarom csak magamnak önzően, És mért zavar, ha reggelente nem mellettem ébred. Aztán végre beismertem, Rájöttem, hogy mikor szerettem belé És megértettem, hogy miért tettem mindezt. Ezeket a sorokat azért jegyzem le, Hogy vele is megértessem: Mindig is szerettem, mert ő a tökéletes nekem.

Interview.

Camila Cabello: I’m sitting in The Late Late Show’s studio, in front of James Corden and I’m watching him smile. He’s been smiling since the moment I arrived and he was smiling while he asked some questions about my career. I know him well, so I’m not surprised, but now I know that the interview is taking another turn. „Just one more question” he says and his smile becomes bigger. „I’m waiting” I giggle and I get very excited. „This question is about Shawn.” „About Shawn?” I raise my eyebrows curiously. „Yes, about Shawn. ” he nods. „Because, he just released his new song and the video for it, his new album is coming out in December, his movie is coming out in the next month, which I saw the trailer of, by the way. You are in the movie too and I think I can say that the whole world loves the two of you as a couple.” „Oh, thank you” I blush, a bit embarrassed. „It’s the truth” he says and the audience starts clapping. „So, the question is: If you could descr